Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van LinneLief. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u met onderstaande voorwaarden akkoord te gaan en verantwoordelijk te zijn over uw daad van aankoop. 

Verkoper 

LinneLief

Cypriaan Verhavertstraat

1500 Halle

contact@linnelief.be


Prijzen

Alle prijzen worden uitgedrukt in euro. 
De prijzen gelden steeds per stuk tenzij anders vermeld. 
De prijzen zijn steeds exclusief verzendingskosten. 
De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van deze fouten en kunnen niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn. 

Elke klant heeft recht op 5% korting vanaf de 2de aankoop met uitzondering van afgeprijsde artikelen.

Aansprakelijkheid 

Alle artikelen die verkocht worden door LinneLief worden zo exact mogelijk weergegeven en omschreven. Mocht er zich toch een fout voordoen, of afwijkende kleur zijn, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. (Ook de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm hebben hier een invloed op.) 

LinneLief kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van producten die worden aangboden op onze website. 

Herroepinsrecht 

De consument heeft het recht aan LinneLief mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen. De consument stuurt deze dan in originele verpakking op eigen risico en kosten terug. 

Let op! 

Artikelen worden pas terug gezonden nadat u dit hebt gemeld via e-mail of telefoon. Wij beantwoorden deze steeds. 
Het artikel dient in ongewijzigde staat terug gezonden te worden. 
Verzendkosten zijn ten laste van de koper, tenzij er een fout werd gemaakt door LinneLief. 
Van zodra wij de artikelen in originele staat hebben ontvangen wordt uw geld (met uitzondering van de verzendkosten) terug gestort binnen de 30 dagen. 
Artikelen die afgeprijsd zijn (tijdens soldenperiode of acties) en/of gepersonaliseerde artikelen worden niet geruild.

Privacy 

Alle privé gegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling en verzending van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld worden.